Sibeliustalon lipunmyynti

Sibeliustalon päivittäinen lipunmyynti on siirtynyt kauppakeskus TRIO:n Lippu.fi myyntipisteeseen, Aleksanterinkatu 18 A, katutaso. Sibeliustalon lippukassa palvelee jatkossa asiakkaita tuntia ennen tapahtumaa.   Huom. katso koronavirustilanteen aiheuttamat poikkeukselliset

Sibeliustalon lipunmyynti

Sibeliustalon lipunmyynti

Sibeliustalon päivittäinen lipunmyynti on siirtynyt kauppakeskus TRIO:n Lippu.fi myyntipisteeseen, Aleksanterinkatu 18 A, katutaso.

Sibeliustalon lippukassa palvelee jatkossa asiakkaita tuntia ennen tapahtumaa.

 

Huom. katso koronavirustilanteen aiheuttamat poikkeukselliset aukioloajat.

 

Aukioloajat
TRIO:n myyntipiste palvelee ma-pe klo 9-18, lauantaisin klo 10-16. Poikkeukset juhlapyhinä ovat mahdollisia.

Sibeliustalon lipunmyynti on avoinna konserttipäivinä tuntia ennen tilaisuutta ohjelman alkuun asti. Huomioithan, ettei Sibeliustalolla ei ole päivittäistä lipunmyyntiä.

Finlandia-klubin ovimyynti Sibeliustalolla alkaa aina tuntia ennen ensimmäisen bändin ilmoitettua soittoaikaa, yleensä klo 20.00. Klubin keikkailtoina Sibeliustalon lippukassa on avoinna pääsääntöisesti klo 21.30 asti.

 

Lipunmyynti
Voit ostaa liput kaikkiin konsertteihin kätevästi osoitteessa lippu.fi

Lippuja voi ostaa verkkokaupan lisäksi Lippu.fin lähes 90 myyntipisteestä sekä R-kioskeista kautta maan. Tarkemmat paikkakuntakohtaiset lipunmyyntipisteet ovat osoitteessa: https://www.lippu.fi/myyntipisteet ja https://www.r-kioski.fi/

 

Puhelinvaraukset sekä asiakasneuvonta
Sibeliustalon lippujen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta palvelee numerossa 0600 39 3949 (2 € / min + pvm) maanantaista perjantaihin klo 10-17 (poikkeukset mahdollisia esimerkiksi pyhinä). Lippu.fi:n valtakunnallinen myyntipalvelu ja ostamisen neuvonta 0600 900 900 (2 € / alk. min. + mpm/pvm) palvelee maanantaista lauantaihin klo 9-21 ja sunnuntaisin klo 10-18.

Lisäksi Lippu.fin asiakaspalvelu auttaa tarvittaessa kuluttajia puhelimitse, sähköpostitse ja Lippu.fi Chatin kautta. 

 

Mobiililippu
Mobiililippu on kätevä ja nopea valinta. Lataathan kuitenkin lipun valmiiksi puhelimesi näytölle ja säädät näytön kirkkausasetukset maksimiin nopeuttaaksesi ovimiehen työtä.

 

Maksutavat
Maksukortit (Visa & Mastercard), lippu.fi lasku, MobilePay ja Lowell erämaksu. Erämaksu on saatavilla yksityishenkilöille. Verkkokaupassa Lowell lippulasku myös yrityksille. 

 

Pyörätuoli- ja saattajaliput
Pääsalin yläpermannolla on kaksitoista pyörätuolipaikkaa. Pyörätuoli- ja saattajaliput on mahdollista ostaa Sibeliustalon ovilipunmyynnistä konserttia ennen, Kauppakeskus TRIO:n Lippu.fi-myyntipisteestä sekä kaikista muista Lippu.fi:n myyntipisteistä, poislukien R-kioskit.

 

Lahjakortit
lippu.fin myyntipistelahjakortit, tapahtumajärjestäjien lahjakortit

Sibeliustalon oma lahjakortti ei ole enää myynnissä. Jo ostetut lahjakortit käyvät maksuvälineenä Kauppakeskus TRIO:n Lippu.fi-myyntipisteessä sekä Sibeliustalon lippukassalla tuntia ennen tapahtumaa.

 

Arvosetelit
Paperiset arvosetelit: Edenred, Smartum, Tyky-kuntoseteli
Sähköiset arvosetelit: Edenred: Ticket Virike, Ticket Duo, Smartum saldo, ePassi

 

Naulakkomaksu 
Naulakkomaksu naulakolla ja lippukassalla 3 € / hlö, alle 7-vuotiaat veloituksetta. Naulakkopalvelu aukeaa tuntia ennen tilaisuutta. Naulakkomaksun voit maksaa käteisellä tai kortilla. Kadonneesta naulakkolapusta perimme 10 € maksun.

Naulakkopalvelun voi ostaa edullisemmin ennakkoon lippujen ostamisen yhteydessä, jolloin hinta on 2,50 € / hlö. Ennakkoon naulakkomaksun voi hoitaa Kauppakeskus TRIO:n Lippu.fi-myyntipisteessä ja Sibeliustalon lippukassalla muihin kuin saman päivän tapahtumiin.

 

Ryhmämyynti
Ryhmien myyntipalvelu palvelee numerossa 0600 39 3949 maanantaista perjantaihin klo 11-17, poikkeukset mahdollisia esimerkiksi pyhinä. Puhelun hinta 2 € / min + pvm) tai osoitteessa ryhmatatlippu.fi (yritys- ja ryhmämyynti, yli 11 henkilölle).

Sinfonia Lahden ryhmämyynti palvelee numerossa 0600 413 145 (2 € / min + pvm) maanantaista lauantaihin klo 9-19 tai osoitteessa sinfonialahtiatlippu.fi.

 

Istumapaikkakartta
Täältä pääset katsomaan paikkasi salissa.

 

Lippujen vaihtaminen
Lippuja ei voi vaihtaa muihin konsertteihin, eikä maksettuja lippuja lunasteta takaisin. Mikäli asiakas haluaa vaihtaa jo maksamansa konsertin pääsylippujen istumapaikkaa salissa, veloitetaan vaihdosta palvelumaksua 5 €/vaihto (voi sisältää yhden tai useamman lipun). Maksu peritään vaihdon yhteydessä. 

 

Lapset konsertissa
Huomioithan että konserttimme ovat erilaisia ja järjestäjäkohtaisesti niiissä voi olla erilaisia ikärajoja. Jokaisella konserttiin tulijalla pitää olla turvallisuusmääräyksistä johtuen oma paikkalippu salissa (koskee myös lapsia).

 

Tapahtuman peruuntuminen
Peruttujen tapahtumien lippujen palautuksesta vastaa lippu.fi. Ohjeet palautukseen löytyvät lippu.fi:n sivuilta.Lipuista palautetaan pääsylipun osuus takaisin. Palvelumaksuja ei palauteta.

Kokoustila - Pääsali

Kerros: 1-3
Max: 1229
Sibeliustalon Pääsali

Pääsalin harmoninen värimaailma ja maailmankuulu akustiikka tarjoavat viihtyisät puitteet myös suurille kokouksille,...

Kokoustila - Metsähalli

Kerros: 1. krs
Max: 1500

Metsähalli on Sibeliustalon sydän, joka yhdistää talon eri osat toisiinsa. Arkkitehtien Hannu Tikan ja Kimmo Lintulan ajatuksissa Metsähalli imitoi...

Kokoustila - Puusepän Sali

Kerros: 2. krs
Max: 650
Sibelistalon Puusepän sali näyttävänä kokoustilana (Cleantech Venture Day 28.10.2014)

Yli 100-vuotiaasta tehtaasta saneerattu Puusepän Sali sijaitsee Sibeliustalon toisessa kerroksessa. Se on muuntautumiskykyinen monitoimitila...

Kokoustila - Puusepän Verstas

Kerros: 1. krs
Max: 200
Sibeliustalon Puusepän Verstas toimii valokuvanäyttelyn tilana

Puusepän Verstas on Sibeliustalon vanhassa tehdasosassa oleva monitoimitila. Se muuntuu sekä seminaari-, kokous-, ja lounge-tilaksi ett...

Kokoustilat - Kongressisiipi

Kerros: 1. krs
Max: 30-150
Lahden Sibeliustalon Kongressisiipi - Kokoustila Kuusi

Kongressisiivessä kokous lähtee lentoon. Kokousvieras tuntee puun ja näkee veden. Kaikista tiloista avautuu ilta-aurinkoon antava...

Kokoustila - Saunakabinetti

Kerros: 4. krs
Max: 30
Sibeliustalon saunakabinetti

Korkealla vanhassa osassa sijaitsevasta kabinettitilasta on jännittävä näköala Metsähalliin sen oksiston tasolta....

Finlandia-klubi

Kerros: 2. krs
Max: 650

Finlandia-klubilla esiintyvät kotimaisen populaarimusiikin huiput. Klubi tarjoaa musiikkielämyksiä rock-uskottavassa ympäristössä inhimilliseen...

Sibeliustalon Pääsalin katsomo
Keväällä 2020 konserttiohjelmistomme tarjoilee upeita konsertteja ja keikkoja, teatteriesityksiä sekä taidetta moneen makuun. Lataa Sibeliustalon... Lue lisää
Väliaikatarjoilut Tilaamalla väliaikatarjoilut ennakkoon, pääsette nauttimaan kiireettömästä väliajasta.... Lue lisää
Kävijäinfo, Sibeliustalo Lahti
Aukioloajat Sibeliustalo on avoinna ma-pe klo 8-16 ja viikonloppuisin tuntia ennen tilaisuuden alkua.   Naulakkopalvelut... Lue lisää
Sibeliustalo, Ankkurikatu 7, Lahti
KOKO Lahti Oy Lahden Sibeliustalo Ankkurikatu 7, 15140 Lahti Y-tunnus 1538807-9   Tapahtumapalvelumme (tilojen vuokraus, tapahtumien j... Lue lisää