Lisää saikkua, kiitos! - suositun hupailun jatko-osa!

Keskiviikko, huhtikuu 15, 2020 - 19:00

Lisää saikkua, kiitos! - suositun hupailun jatko-osa!

Aluehallintovirastot ovat 13.3.2020 antaneet määräykset, joiden mukaan yli 500 hengen yleisötilaisuudet sekä sisä- että ulkotiloissa kielletään uuden koronaviruksen aiheuttaman infektion (covid-19) leviämisen ehkäisemiseksi. Määräykset koskevat kaikkia Manner-Suomen kuntia ja ovat voimassa tartuntatautilain mukaisesti yhden kuukauden eli 12.4.2020 klo 24 asti.

Lisää saikkua, kiitos! -esitys on näin ollen jouduttu perumaan.

Lippujen palautuksesta vastaa lippu.fi, liput voi palauttaa lippu.fi:n sivujen kautta.

Liput on mahdollista palauttaa 30.6. mennessä.

 

 

Saikkua, kiitos! -esityksen jatko-osa Lisää saikkua, kiitos on täällä! Meno vain parani ja vauhti kiihtyi, kun pääsimme tutkimaan uusia aiheita! Toki mukana on myös vanha tuttu Duo Aspirin Ismo Leikolan laulujen ainutlaatuisena tulkitsijana. Ja mitähän tehtäviä lääkärit tällä kertaa saavat Vuoden lääkäri -kisassa? Paljon on siis uutta ja tutkimatonta materiaalia. Miten muuten voisi ollakaan, onhan aihe ehtymätön.

Saikkua, kiitos! -esitys on kiertänyt ympäri Suomea, esitetty yli 300 kertaa ja sen on nähnyt yli 100 000 katsojaa. Kiitos kaikille katsojille, meillä kaikilla on ollut todella hauskaa!

Huomasimme, että vielä ei ole aihettamme ammennettu tyhjiin. Vielä on paljon kerrottavaa suomalaisesta terveydenhuollosta, lääkäreistä, hoitajista, potilaista, sairauksista ja ennakkoluuloista Ja mitähän hauskaa SOTE-uudistus tuo tullessaan, kun jo pelkkä valmistelu on ollut silkkaa farssia?!

Siis tervetuloa Lisää saikkua, kiitos! -esitykseen, aihe on vakava, siksi sille on syytäkin nauraa makeasti! On sille naurettukin ja nauru senkun jatkuu!

Vitsikolmikkona Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen.

Kesto noin 2h, sisältää väliajan.

Järjestäjä: Lahden Sibeliustalo

Aikataulu ja liput

Päivä: Ke 15.04.2020 klo 19.00
Sibeliustalon Pääsali
Liput: 35 €

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Loppuunmyyty
Peruttu