Perjantai, huhtikuu 3, 2020 - 21:00

Atomirotta

Aluehallintovirastot ovat 13.3.2020 antaneet määräykset, joiden mukaan yli 500 hengen yleisötilaisuudet sekä sisä- että ulkotiloissa kielletään uuden koronaviruksen aiheuttaman infektion (covid-19) leviämisen ehkäisemiseksi. Määräykset koskevat kaikkia Manner-Suomen kuntia ja ovat voimassa tartuntatautilain mukaisesti yhden kuukauden eli 12.4.2020 klo 24 asti.

Joudumme ilmoittamaan, että Atomirotan keikka Finlandia-klubilla on peruttu. Uutta päivämäärää keikalle etsitään. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena keikkailtana.

Keikkaliput on mahdollista palauttaa. Lippujen palautuksesta vastaa lippu.fi, liput voi palauttaa lippu.fi:n sivujen kautta.

 

 

Atomirotta julkaisee neljännen albuminsa 13.3.2020. Ytimekkäästi nimeä ”IV” kantava levy on ensimmäinen yhtyeen oman Atomi-levy-yhtiön alla julkaistava kokonaisuus. 13 kappaleen monipuolinen kimara laajentaa Atomirotan jo valmiiksi genrerajoista piittaamatonta omaehtoista visiota entisestään. Ydinkolmikon mukana albumilla soittavat jo aikaisemmilta levyiltä tutut luottomuusikot: Guns N’ Rosesin pitkäaikainen kosketinsoittaja Dizzy Reed, ex-Queens Of The Stone Age -rumpali Gene Trautmann sekä kotimaan ikoniset jyrät Sami Yaffa (basso) ja Michael Monroe (saksofoni). Yhtyeen edellisistä julkaisuista single ”Aurinkoon” on ylittänyt platinalevyrajan ja albumit ”I” ja ”II” sekä single ”Hima Taas” ovat saavuttaneet kultalevystatuksen.

Armottoman live-bändin mainetta nauttivan trion koko kevään kestävä keikkaputki on jo käynnistynyt, ja varsinaisia levyjulkkareita juhlitaan maaliskuussa Tavastia-klubilla Helsingissä neljän konsertin voimin (pe–la 20.–21.3. ja pe–la 27.–28.3.), joista ensimmäinen viikonloppu on loppuunmyyty.

Ovet klo 20, keikka klo 21.

Ikärajaton keikka, tilassa rajattu anniskelualue.

Aikataulu ja liput

Päivä: Pe 03.04.2020 klo 21.00
Finlandia-klubi
Liput: 24,50 € ennakkoon / 29,50 € ovelta

(sis. lippu.fi:n palvelumaksun)

Loppuunmyyty
Peruttu